.nl   .be   .eu   .fr   .it

Pre-order from 50 Euro

no catch, no pay

NL EN DE DE
 • Wat is een quarantaineveiling

  Dit zijn de veilingen die we sinds 2010 iedere week houden. We veilen de .nl domeinnamen die de zeven dagen erna vrij komen voor registratie. Na de veiling proberen we de domeinnamen te registreren voor de hoogste bieders uit de veiling. De hoogste bieder betaalt het veilingbedrag alleen als het ons lukt de domeinnaam te registreren.

  Wat is een themaveiling

  Dit zijn incidentele veilingen met iedere keer een ander thema. Het thema bepaalt het aanbod van domeinnamen in de veiling. Het eerste thema was 'Gezondheid en Wellness'. De domeinnamen die in een themaveiling worden aangeboden zijn in het bezit van diverse aanbieders, het betreft hier geen domeinnamen die in quarantaine staan. Ben je de winnaar van de veiling, dan is het hierdoor zeker dat je de domeinnaam krijgt.

  De eerste themaveiling is voorbij. Heb je een DomainOrder.nl account? Dan kun je per e-mail op de hoogte worden gebracht van de volgende themaveiling.

 • Contact informatie

  DomeinGURU B.V.
  Lireweg 32
  2153PH  Nieuw-Vennep

  (+31) (0) 252 - 622 153
  Neem contact met ons op

 QuarantaineveilingenThemaveilingen
Wanneer is er een veiling? Iedere week van maandag 9:00u tot dinsdag 14:00u. Incidenteel. De datum van een themaveiling wordt circa een maand van tevoren bekend gemaakt.
Krijg ik de domeinnaam gegarandeerd als ik de winnaar van de veiling ben? Nee, de domeinnaam komt vrij voor registratie, er zijn meerdere partijen die dit soort namen registreren. Je betaalt alleen het geboden bedrag wanneer het ons lukt de naam te registreren. Ja, de domeinnaam is in bezit van degene die hem in de veiling aanbiedt, na betaling van de factuur wordt de domeinnaam binnen enkele dagen op jouw naam gezet.
Wat is het minimum bod? 50 Euro excl. BTW 50 Euro excl. BTW
Wat is de minimumprijs? Deze is voor iedere domeinnaam gelijk aan het minimum bod: 50 Euro excl. BTW Dit wisselt per domeinnaam. De aanbieder van de domeinnaam bepaalt de minimumprijs. In de veiling wordt een indicatie van de minimumprijs getoond.

Er is pas een winnaar van een domeinnaam indien aan het eind van de veiling de minimumprijs is gehaald.
Zijn biedingen van derden openbaar? Nee Ja, de stand van de veiling wordt getoond.
Is er een verlenging? Ja, indien er in de laatste 10 minuten van de veiling een nieuwe hoogste bieder ontstaat wordt de veiling van de betreffende domeinnaam met 10 minuten verlengd tot maximaal 15:00u. Ja, indien in de laatste 10 minuten van de veiling de stand van de veiling verandert wordt de veiling van de betreffende domeinnaam met 10 minuten verlengd tot maximaal 15:00u.
Hoeveel domeinnamen zitten er gemiddeld in de veiling? Een gemiddelde veiling bevat enkele duizenden domeinnamen, soms zelfs meer dan 10.000 domeinnamen. Een gemiddelde veiling bevat circa 100 domeinnamen, allemaal binnen het thema van de betreffende veiling.
Minimale ophoging van het bod Biedingen worden opgehoogd met 1 Euro. Biedingen worden opgehoogd met 25 Euro.